Keress plusz pénzt te is ! | Használd te is a CDkeys partnerprogramját

 

Hogyan működik ?
Amikor egy vásárló a te egyedi linkeden keresztül meglátogatja a CDkeys weboldalát és onnan valamelyik terméket megveszi,akkor az eladott termék összege után 5%-ot kapsz.

 

Mennyit kereshetek vele ?
Nincs megszabva a limit a partnerprogramban.

 

Hogyan tartják számon a kattintásokat és a jutalékot?
A partnerprogram vezérlőpultjánál megtudod nézni,hogy mennyi ember kattintott rá a linkedre illetve,hogy mennyi jutalékot szereztél eddig ! EZ MIND VALÓS IDŐBEN TÖRTÉNIK.

 

Hogyan kerül kifizetésre a pénzem ?
Hetente illetve havonta fizetnek ki. Ez teljesen rajtad múlik,hogy melyiket választod ! A kifizetések Paypal számlára történnek.

 

NEM HASZNÁLHATOD A SAJÁT LINKEDET,HOGY AZON KERESZTÜL TE VÁSÁROLJ  SAJÁT MAGADNAK.AZONNALI MEGVONÁS JÁR ÉRTE.

 

REGISZTRÁLOK

A regisztráció menete !

 

1. Itt értelemszerűen kitölteni a formot.  A Web Url-nél megadhatod a facebook oldalad vagy a Twitch oldalat,akár a DC szerverünk linkjét is.

 

2.  Majd kapsz egy megerősítő emailt,ahol a jelszavad meg kell változtatni.Ha az kész már be is tudsz lépni.

 

 

3. Belépésnél ennek a képnek kell fogadni téged.

 

 

4. A bekarikázott résznél a legelső mezőbe,ahol a Please enter a valid link from CDkeys.com van ebbe a mezőbe bármilyen ! cdkeys linket beilleszthetsz,amit a keresősávban fent megtalálsz a böngészőnél. Akármelyik menüpontra mész ré a CDkeys weboldalán legyen az: xbox,ps stb. menüpont a keresősávból másold ki a linket. Majd ebbe a mezőbe illeszd be: “Please enter a valid link from CDkeys.com” Ezután nem kell mást tenned,mint generálni egy új linket a General Link-re kattintva ! És az újonnan létrehozott linket,amit a Your affiliate link appears here-nél megtalálsz.

REGISZTRÁLOK

STREAMEREK FIGYELEM

Lehetőség a számotokra,hogy nagyobb bevételt szerezzetek,ha a twitch oldalatokra az egyedi linketeket kirakjátok egy új panelra.

 

REGISZTRÁLOK