Új operation patch

Hamarosan érkezik a Operation Phantom Sight tehát új patch is jön a játékba! Pontosabban Test Server-re Május 21.-én normál játékba pedig Június 11.-én fog bejönni.

Ebben az operation-ben nem kapunk új pályát, helyette egy Kafe rework-öt kapunk amiről Martinor itt ir: https://thesiegeacademy.hu/2019/05/28/kozelgo-palyavaltozasok/

Természetesen kapunk két új operátort is Nøkk-öt és Warden-t.

Warden az Amerikai védő egy speciális szemüvege van amitől nem kapja a flash-t és át lát a smokon ha egy helyben áll. Hard armor-ja és slow speed-je van. Fegyvereknek tud hozni Angol M590A1 shotgun-t vagy Amerikai MPX Submachine Gun-t. Pisztolynak P10-C hendgun-t tudd hozni vagy SMG12 Submachine Gun-t. Secodary gedjit-nek tud hozni Deployable Shielde-t vagy Barbed Wire-t (ami később jó lesz Nokk ellen.)

Nokk a Dán Támadó kicsit hasonlít Vigil-re és Caveira-ra. Medium armor-os és normal speed-es. Ha be nyomja a gejit-jét akkor a védő kamerák számara nem látható lesz egy kis ideig. Counter-elni Barbed Wire-el tudjuk mert ha bele lép abba akkor egy kicsit vibrál a körvonala. Fegyvernek tud hozni Angol FMG9 Submachine Gun-t vagy Hongkong-i SIX12 SUPRESSED Shotgun-t. Pisztolynak tud hozni Amerikai 5.7 USG-t vagy Amerikai D50-t (Desert Deagle-t). Érdekesség, hogy mostantól tudunk tenni supresor-t a Desert Deagel-re. Ezek az új operátorok.

De persze még jöttek operator balncok is!

Glaz: Mostantól ha mozgás-ban vagyunk akkor először halványodik utána ki is kapcsol a hőkamera. Ez a push-olás ellen tökéletes

Még döntés vagy folyamat alatt:

Mavrick: A Ubisoft folyamatosan figyeli a közöségi portálokat (facebook, twitter,) , hogy tudják balancolni az operátorokat. Eddigi bejelntések Mavrick iránt hogy túl halkan tud be jutni gyorsan helyekre és , hogy gyorsan vált a SURI torch-ról a fegyverére.

Smoke: Ubisoft: “Már bevezetünk egy buff-ot Capitao-ra ugyan ezt próbáljuk be vezetni smoke-ra is.” Amin tuti, hogy dolgoznak a tárgyakon át menő füst.

Deployable shield: A nem rég ki vett tárgyat egy update miatt vették ki. Mostantól egy golyó álló üveg lesz rajta, hogy az Attacker-ek lássák hogy van-e valaki mögötte.

Források:
https://www.pcgamesn.com/rainbow-six-siege/phantom-sight-release-date-operators-map

https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-us/news/152-349070-16/y4s2-designers-notes-pre-season

Ha szeretnél játszani és 5%-al olcsóban fizetni azt meg teheted itt: https://www.cdkeys.com/?mw_aref=Tomey&gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL1tTqsyeNep9Nm2fHBmdQpuH6bRBjnS0QNQ52UQfsFOLriib84WFDwaAh8TEA

Lw_wcB