IDŐ ELŐTT LEHULLT A LEPEL A KÖVETKEZŐ OPERÁTOROKRÓL?

Az E3 végével nem múlt el a szivárogtatásos hangulat: ha hihetünk a pletykáknak, izgalmas operátorok csatlakoznak nemsokára a Siege-brigádhoz.

 

Nem ez lenne az első eset, hogy egy leaknek, vagy egy előzetesen kiszivárogtatott információnak köszönhetően rengeteg rajongó már tudta, hogy milyen eszközökkel harcolnak majd az                                                  újdonsült operátorok.

 

 

A jelek arra utalnak, hogy valami hasonló történt jelenleg is. Ugyan az Operation Phantom Sight kódjai még csak nemrég kerültek a helyükre, egy megbízható forrásként ismert fórumozó, ResetEra már az új               szezonról csöpögtet információkat. Szerinte a támadóoldalt erősítő karakter grappling hookkal, tehát mászókarommal vág majd neki az akcióknak. Elméletileg ez a karom az ablakokon keresztül is használható                                   lesz. A védők pedig kiegészülnek egy olyan lerakható pajzzsal, amin egy robbanás veszélyes tartályt is találunk.  A tartály kilövésének esetén az tűzzel áraszt el mindent maga körül.

Bár a következő szezon még messze van, ResetEra eléggé jól értesült szokott lenni. Ti mit gondoltok, ilyen operátorokra lenne szükség a rosterben?